hero-image

Over ECU adaptions

Audi RS6 Bench front

Dé specialist om jouw auto op maat te chiptunen.

Na vele jaren opgedane kennis en ervaring met auto elektronica zijn wij in 2005 van start gegaan met het Chiptunen van auto’s in Rotterdam. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van software voor Stage 1, 2 en 3.

Tevens leveren wij een breed scala aan oplossingen voor uw auto die vaak tegen lagere reparatiekosten kunnen worden uitgevoerd dan bij een dealer.

 

Chiptunen Rotterdam

Audi S3 Bench

In onze vestiging in Krimpen aan den IJssel beschikken we o.a. over een volledig ingerichte testruimte met vermogens/rollenbank voor vierwiel aangedreven auto’s. Hier kunnen wij de ontwikkelde software voor de chiptuning uitvoerig testen.

Wij zijn in het bezit van de modernste apparatuur om naast de diagnose functies ook aanpassingen en updates te kunnen verrichten in de software van diverse regelapparaten.

Naast het verlenen van diensten aan particulieren bieden wij ook oplossingen voor (auto)bedrijven met een eigen wagenpark. Mocht u vragen hebben over onze diensten of over het chiptunen van uw auto, neem dan gerust contact met ons op.

Zelf chiptunen?

Door gebruik te maken van onze service kunt u zelf beginnen met het aanpassen van de motormanagementsoftware van uw eigen klanten.

Vraag naar onze voorwaarden!

Neem contact op
© 2023 - ECU adaptions