hero-image

Apple carPlay vrijschakelen en activeren

apple carPlay vrijschakelen

Apple carPlay of android auto

Wilt u uw iPhone of Android integreren in uw auto en gebruik maken van de handige functionaliteiten van Apple CarPlay of Android auto? Dan is het mogelijk om uw auto te laten vrijschakelen voor Apple CarPlay en Android auto. Dit betekent dat uw auto geschikt wordt gemaakt voor het gebruik van CarPlay en android Auto, zodat u eenvoudig uw iPhone of Android kunt koppelen en gebruiken via het entertainmentsysteem van uw auto. Let op wij kunnen uw apple carPlay ook draadloos maken! Vraag naar de voorwaarden.

Wilt u carPlay of Android auto vrijschakelen en activeren voor uw auto?

Neem direct contact op om een afspraak te maken of vraag ons naar de voorwaarden.

Hoe we te werk gaan

Installeren of vervangen entertainment systeem

Het vrijschakelen van uw auto voor Apple CarPlay of Android auto is een relatief eenvoudige procedure. Afhankelijk van het merk en model van uw auto kan dit worden gedaan door middel van het installeren van software of het vervangen van het entertainmentsysteem.

Iphone/Ipad koppelen

Om Apple CarPlay of Android auto te activeren, moet u uw iPhone of Android via een USB-kabel koppelen aan uw auto. Vervolgens wordt de verbinding automatisch tot stand gebracht en worden de functies van CarPlay en Android weergegeven op het entertainmentsysteem van uw auto. U kunt gebruik maken van de knoppen op het entertainmentsysteem om de functies van CarPlay en Android te bedienen.

Gebruik maken van features op uw Iphone

Wanneer uw auto eenmaal is vrijgeschakeld voor Apple CarPlay of Android auto, kunt u eenvoudig uw iPhone of Android toestel koppelen en de functies van CarPlay of Android auto gebruiken. Met Apple CarPlay en Android auto kunt u bijvoorbeeld handsfree bellen, muziek afspelen, berichten versturen en navigeren met behulp van Siri, de slimme assistent van Apple.

Eventueel draadloos maken

Wanneer u er voor kiest om uw Apple carPlay draadloos te maken plaatsen we hier een kastje voor in uw voertuig. Dit kastje zorgt ervoor dat uw Apple CarPlay draadloos wordt en het gemakkelijker is om te verbinden met uw Apple CarPlay installatie.

Zelf chiptunen?

Door gebruik te maken van onze service kunt u zelf beginnen met het aanpassen van de motormanagementsoftware van uw eigen klanten.

Vraag naar onze voorwaarden!

Neem contact op
© 2023 - ECU adaptions