hero-image

Privacy policy

Privacybeleid van ecuadaptions.nl

 

Dit is de privacyverklaring van ecuadaptions.nl. Wij zijn gevestigd op Utrechtweg 40, 2921 LN Krimpen Aan Den Ijssel, Nederland.  ECU Adaptions staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 63148528. In deze verklaring leest u welke persoonsgegevens door ons worden verwerkt en met welk doel dit vaak gebeurt. In de verklaring wordt ook meer uitgelegd over uw rechten met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens.

 

Wat is het algemene privacybeleid van ecuadaptions.nl

Respect voor privacy;
Zorgvuldige en veilige gegevensverwerking;
De gegevens worden niet gedeeld met derden;
We werken samen met professionele partners;
We respecteren de privacyregels en -wetgeving;
Wij respecteren de privacy van alle bezoekers van onze website en gaan met uw persoonlijke gegevens om met de normale zorg. we zullen uw gegevens niet verkopen, verhandelen of delen met partijen die op geen enkele manier verband houden met ons bedrijf en onze services. Bovenal passen wij ons toe aan de toepasselijke Nederlandse wet- en regelgeving met betrekking tot de bescherming van kennis zoals vastgelegd in de Nederlandse gegevensbeschermingswet.

ecuadaptions.nl voert zijn zakelijke activiteiten uit onder de naam ECU Adaptions, hierna te noemen ecuadaptions.nl, beheert deze website en heeft dit privacybeleid opgesteld om u te vertellen hoe we gegevens voor deze website verzamelen, verwerken en uitwisselen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, neem dan per e-mail contact met ons op. Wij zijn van mening dat de bescherming van de privacy van de bezoekers van onze website belangrijk is voor uw zakelijke activiteiten. Daarom worden de privégegevens van onze bezoekers met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld, verwerkt en beveiligd. We passen in de minste tijden bij de wensen zoals vastgelegd binnen de Wet bescherming persoonsgegevens. De verantwoordelijke agent voor de informatieverwerking is ECU Adaptions. Conform de Wet bescherming persoonsgegevens is de verwerking aangemeld bij de Nederlandse toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens binnen Den Haag.

 

Gegevensverzameling
Wij verzamelen en bewaren de informatie die u ons via deze website of telefonisch in vertrouwen neemt.

 

Deze gegevens worden gebruikt voor onze dienstverlening zoals het leveren van gegevens die u bij ons opvraagt, om onze leveranciers te informeren over de door u gevraagde kennis en / of om bestelde producten of diensten te leveren, en om klantenservice te leveren.

 

Deze informatie kan ook gebruikt worden om u te benaderen over aankopen, speciale aanbiedingen en nieuwe producten of functionaliteiten van onze website. Wilt u geen informatie over nieuwe producten en diensten ontvangen, dan geeft u er de voorkeur aan zich af te melden voor de marketingcookies, anders kunt u uw persoonlijke gegevens laten blokkeren. je trekt ook je eerder gegeven toestemming voor het gebruik van je e-mailadres in. In beide gevallen doet u dat door een uitnodiging met de huidige strekking per e-mail te sturen naar info@ecuadaptions.nl

 

We kunnen automatisch andere gegevens verzamelen zodra u deze website bezoekt. wanneer u deze website bezoekt, kunnen we bijvoorbeeld uw IP-adres, browserinformatie en dus de naam van de referentiesite opslaan. We verzamelen ook informatie over bezoekerspatronen en daarmee het gebruik van de website. Deze informatie is bedoeld om onze website te evalueren en te verbeteren en om onze klanten een bevredigende winkelervaring te bieden.

 

Welke persoonsgegevens worden verwerkt?
Om onze diensten naar behoren uit te kunnen voeren en u dus beter van dienst te kunnen zijn, verzamelen wij uw persoonsgegevens op het moment dat u gebruik maakt van onze diensten of op het moment dat u contact met ons opneemt door het contactformulier in te vullen, zodra u ons een e-mail stuurt, of zodra u een offerte aanvraagt. We verzamelen uw gegevens ook zodra u zich op onze website registreert. Wij verwerken alleen persoonsgegevens die u zelf aan ons heeft meegedeeld of wanneer de privégegevens door ons worden verkregen via de cookies die wij plaatsen of die kunnen worden geplaatst.

 

Hieronder vind je een overzicht van de privégegevens die we in ieder geval verwerken:

 

Naam contactpersoon;
E-mailadres van contactpersoon;
Telefoonnummer als dit vaak wordt ingevoerd;
Bedrijfsnaam en adres;
Bedrijfsinformatie;
BTW & KvK-nummers;
Andere informatie die u uit eigen beweging aan ons heeft verstrekt.
Voor welke doeleinden kunnen we gegevens verzamelen en op welke gronden?
ECU Adaptions verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Verzenden van onze nieuwsbrief;
De juiste uitvoering van onze dienst;
Offertes versturen;
Om contact met u op te nemen voor het doel van onze dienstverlening;
Om u te informeren over wijzigingen met betrekking tot onze diensten en producten;

We verwerken uw persoonsgegevens op een van de onderstaande gronden:

 

Wanneer dit nodig is voor de uitvoering van onze diensten;
Wanneer we uw toestemming hebben verkregen om deze persoonsgegevens te verwerken.

 

Hoe lang worden uw gegevens bewaard?
Wij zullen uw persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is om u onze diensten te kunnen verlenen.

 

Persoonlijke gegevens
We slaan de kleine lettertjes van uw bezoek niet meer op dan strikt noodzakelijk. dit suggereert dat we uw persoonlijke gegevens alleen gebruiken om contact met u op te nemen bij enkele offerteaanvragen of nadat u het contactformulier heeft ingevuld. we verwijderen de privégegevens nadat het contact heeft plaatsgevonden, tenzij u klant bent geworden.

 

Webformulieren
De persoonlijke gegevens die op onze webformulieren zijn ingevoerd, worden na drie maanden automatisch uit de database van onze website verwijderd.

 

Facturen
Facturen worden gedurende zeven jaar bewaard, hetgeen in overeenstemming is met de wettelijke verplichting die is opgelegd door de Nederlandse Belastingdienst.

 

Wissel persoonlijke gegevens uit
We zullen uw persoonlijke gegevens die u via deze website of telefonisch aan ons heeft verstrekt, niet delen, verkopen of verhuren aan derden, tenzij u uw toestemming heeft gegeven om dit te proberen, zoals beschreven in deze privacyverklaring. we geven uw persoonlijke gegevens door aan de leveranciers van ons product om u onze diensten te kunnen leveren. Wij maken gebruik van derde partijen om diensten te leveren die verband houden met het beheer van onze website.

 

We verstrekken persoonsgegevens aan die derde partijen onder de voorwaarde dat deze partijen alleen bevoegd zijn om deze gegevens te gebruiken met betrekking tot de diensten die zij leveren, en dat we de nodige stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat deze derde partijen de aanvaardbare maatregelen nemen voor iedereen. toepasselijke wetten met betrekking tot gegevensbescherming. we zullen niet-persoonlijke informatie uitwisselen met onze marketingpartners, adverteerders en andere derde partijen.

 

Voorbeelden van dergelijke niet-persoonlijke informatie zijn onder andere het aantal gebruikers dat deze website heeft bezocht gedurende een bepaalde periode van uw tijd. Deze informatie wordt meestal uitgedrukt in cijfers.

ECU Adaptions gebruikt de openbaar gemaakte informatie voornamelijk om:

Klanten informeren over activiteiten die verband houden met ECU Adaptions;
Voor serviceactiviteiten. Deze omvatten: tips en advies geven over het gebruik van hardware, contact opnemen met gebruikers en klanten;
Om gebruikers door middel van een digitale nieuwsbrief te informeren over nieuws, tips en diensten van ECU Adaptions, mits je hiervoor toestemming hebt gegeven.

Verwijdering van uw account

Door u af te melden of u af te melden via e-mail, worden uw persoonlijke gegevens volledig verwijderd uit de ECU Adaptions database

 

Links naar of van een andere website
Deze website kan links bevatten naar websites van derden. u dient te onthouden dat de regels die in deze privacyverklaring worden beschreven, niet van toepassing zijn op informatie die via andere websites wordt verzameld. Zodra u deze website verlaat, raden wij u aan om de privacyverklaring van elke website die u bezoekt te lezen. Wanneer u deze website hebt bezocht via een link van een van onze advertentie- of marketingpartners, hebben de pagina’s vaak een thema voor een advertentie- of marketingpartner. Desalniettemin wordt de informatie die u op deze pagina’s verstrekt, door ons verzameld en is deze privacyverklaring ook van toepassing op de methode van die gegevens.

 

Wijzigingen met betrekking tot ons privacybeleid
Als we tijdens dit privacybeleid wezenlijke wijzigingen doorvoeren of aanbrengen, plaatsen we een melding op deze website om de gebruikers van die wijzigingen op de hoogte te stellen. Wij raden u aan om deze website regelmatig te bekijken op mogelijke wijzigingen in ons privacybeleid.

 

Hoe kunnen we uw persoonlijke gegevens beveiligen?
ECU Adaptions beveiligt uw gegevens om er zeker van te zijn dat ze niet afdwalen of in verkeerde handen vallen. Hiervoor heeft ECU Adaptions de volgende maatregelen genomen:

Het beveiligen van onze website met een SSL-certificaat. Deze veiligheidsmaatregel zorgt ervoor dat de privégegevens die u ons via een offerteaanvraag of contactformulier in vertrouwen neemt, versleuteld worden verzonden;
Het beschermen en beveiligen van onze computer met een wachtwoord, waarbij wij een strikt wachtwoordbeleid hanteren;
Uw persoonsgegevens zijn alleen toegankelijk voor geautoriseerd personeel / derden;
Het sluiten van overeenkomsten met derden die in opdracht van ons uw persoonsgegevens verwerken.

 

Wat zijn uw rechten als consument?

Elke consument heeft het recht om zijn persoonsgegevens in te zien, te bewerken of te verwijderen.
Daarnaast heeft u als consument het recht om uw toestemming voor de verwerking van uw gegevens in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons.

 

Als u bezwaar wilt maken tegen de verwerking van uw persoonlijke gegevens, neemt u contact met ons op via onze contactpagina of stuurt u een e-mail naar info@ecuadaptions.nl

 

Als u klachten heeft over de manier waarop we de privégegevens verwerken, raden we u aan dit zo snel mogelijk aan ons door te geven. wij nemen uw klacht zeer serieus en zullen in overleg met u alles in het werk stellen om tot een bevredigende afwikkeling te komen.

 

Daarnaast willen we misschien bedoelen dat je, zodra je onze oplossing aantast, eenvoudig altijd contact kunt opnemen met de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Hier dient u uw klacht in. dit gaat via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Neem contact op:
U kunt contact met ons opnemen via onze contactpagina of door een e-mail te sturen naar info@ecuadaptions.nl

Sleutelservice

Wilt u een auto sleutel laten bijmaken? Wij hebben jarenlange ervaring met het maken van professionele en betaalbare autosleutels.

Vraag naar onze voorwaarden!

Neem contact op
© 2022 - ECU adaptions