hero-image

Welke tools we gebruiken bij ECU Adaptions

Bij ECU Adaptions maken wij alleen gebruik van de beste Chiptuning tools. Door de verscheidenheid aan Chiptuning tools, kan het bij het aanschaffen van een tool soms lastig zijn hierin een goede keuze te maken. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Voor vragen neem hier contact op

De Chiptuning tools die wij gebruiken en adviseren zijn:

– Autotuner

– Alientech

– Cmd Flashtec

– Magic Motorsport

Autotuner
De Autotuner Flasher tool is een van de meest gebruiksvriendelijke en snelste Chiptuning tool op de markt. Daarom bevelen wij de Autotuner flasher tool aan. Een groot voordeel van Autotuner is de levenslange gratis updates. Dit betekent dat er geen abonnementen nodig zijn bij het gebruik van deze Chiptuning tool. 

Autotuner

AlienTech
Alientech is een Italiaans bedrijf dat sinds 1991 actief is op de Chiptuning markt. Door de tools en software die ontwikkeld worden door een team van de beste ontwikkelaars staat AlienTech bovenaan in het rijtje van de meest succesvolle Chiptuning Bedrijven. Het lanceren van de KESS3 betekent een flinke upgrade in de ontwikkeling van de Alientech Chiptuning Tools.

Kess3

CMD Flashtec
De CMD Flashtec Chiptuning tool is gemaakt door het Zwitserse bedrijf Flash Tec SA. CMD-Flash is een van de meest bekende en kwalitatief hoogst scorende Chiptuning tool op de markt. De CMD Flashtec Chiptuning tools zijn speciaal gemaakt voor dieselvoertuigen. Door middel van een OBD-stekker kunt u het bedieningsapparaat uitlezen. Met de CMD Flashtec tool kunt u o.a. de meeste Europese -en Koreaanse dieselvoertuigen flashen. 

CMD

Magic Motorsport
Magic Motorsport biedt u een originele set aan hardware en software oplossingen voor de automotive sector. De focus bij Magic Motorsport ligt vooral op het bieden van support aan haar klanten. Aan het begin van de 21e eeuw heeft Magic Motorsport de MAGPro2 geïntroduceerd. MAG2Pro maakt het mogelijk om het systeem, de motor en de transmissie aan te passen.

Magic motorsport

Koop hier uw tool

Zelf chiptunen?

Door gebruik te maken van onze service kunt u zelf beginnen met het aanpassen van de motormanagementsoftware van uw eigen klanten.

Vraag naar onze voorwaarden!

Neem contact op
© 2023 - ECU adaptions