hero-image

Welke tools we gebruiken bij ECU Adaptions

Onze chiptuning tool merken

Bij ECU Adaptions maken wij alleen gebruik van de beste Chiptuning tools. Door de verscheidenheid aan Chiptuning tools, kan het bij het aanschaffen van een tool soms lastig zijn hierin een goede keuze te maken. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Voor vragen neem hier contact op

De Chiptuning tools die wij gebruiken en adviseren zijn:

– Autotuner

– Alientech

– Cmd Flashtec

– Magic Motorsport

Autotuner

De Autotuner Flasher tool is een van de meest gebruiksvriendelijke en snelste Chiptuning tool op de markt. Daarom bevelen wij de Autotuner flasher tool aan. Een groot voordeel van Autotuner is de levenslange gratis updates. Dit betekent dat er geen abonnementen nodig zijn bij het gebruik van deze Chiptuning tool. 

AlienTech

Alientech is een Italiaans bedrijf dat sinds 1991 actief is op de Chiptuning markt. Door de tools en software die ontwikkeld worden door een team van de beste ontwikkelaars staat AlienTech bovenaan in het rijtje van de meest succesvolle Chiptuning Bedrijven. Het lanceren van de KESS3 betekent een flinke upgrade in de ontwikkeling van de Alientech Chiptuning Tools.

CMD Flashtec

De CMD Flashtec Chiptuning tool is gemaakt door het Zwitserse bedrijf Flash Tec SA. CMD-Flash is een van de meest bekende en kwalitatief hoogst scorende Chiptuning tool op de markt. De CMD Flashtec Chiptuning tools zijn speciaal gemaakt voor dieselvoertuigen. Door middel van een OBD-stekker kunt u het bedieningsapparaat uitlezen. Met de CMD Flashtec tool kunt u o.a. de meeste Europese -en Koreaanse dieselvoertuigen flashen. 

Magic Motorsport

Magic Motorsport biedt u een originele set aan hardware en software oplossingen voor de automotive sector. De focus bij Magic Motorsport ligt vooral op het bieden van support aan haar klanten. Aan het begin van de 21e eeuw heeft Magic Motorsport de MAGPro2 geïntroduceerd. MAG2Pro maakt het mogelijk om het systeem, de motor en de transmissie aan te passen.

Koop hier uw tool
Wij zoeken versterking

Zoek jij een nieuwe uitdaging waarbij je je passie voor het optimaliseren van auto's kunt inzetten?

Kom ons team versterken in de moderne en goed uitgeruste werkplaats van ECU Adaptions in Krimpen aan den IJssel.

Lees meer
© 2024 - ECU adaptions