hero-image

Zelf chiptunen?

Mercedes Benz E63 AMG Bench

Wilt u graag meer bieden aan uw klanten?

Start met chiptunen

Wilt u meer omzet generen en uw klanten een extra product aan te bieden? Denkt u dan eens aan de vele voordelen van chip tuning voor uw klanten.

ECU Adaptions is gespecialiseerd om het maximale uit voertuigen te halen. Door het aanpassen van de software van de motorcomputer (ECU) is het mogelijk om functionaliteiten in- of juist uit te programmeren. ECU Adaptions programmeerd alle ECU-software handmatig.

De software die ECU Adaptions levert is uitvoerig getest in diverse voertuigen op onze 4×4 dyno testbank. Hierdoor biedt ECU Adaptions haar klanten kwalitatief hoogstaande software met de best mogelijke prestaties. Door gebruik te maken van onze service kunt u zelf beginnen met het aanpassen van de software voor uw klanten.

Heeft u interesse ?

Neem dan nu contact op en vraag ons naar de voorwaarden!

Onze Apparatuur

Voor het plaatsen van de ECU Adaptions software dient u gebruik te maken van in- en uitlees apparatuur. ECU Adaptions kan u deze apparatuur leveren en advies geven wat voor apparatuur het meest geschikt is voor uw situatie.

ECU Adaptions ondersteunt:
Autotuner
Alientech
CMD Flashtec
Magic motorsport

Op onze pagina welke tools gebruiken wij kunt u meer lezen over de chiptuning tools en de voordelen hiervan

Als software dealer van ECU Adaptions krijgt u de volledige support op het gebied van software, apparatuur en techniek.

Zelf chiptunen?

Door gebruik te maken van onze service kunt u zelf beginnen met het aanpassen van de motormanagementsoftware van uw eigen klanten.

Vraag naar onze voorwaarden!

Neem contact op
© 2023 - ECU adaptions